Tidsregistrering i fokus med TimeLog Project Basic Edition

Ny udgave - TimeLog Project Basic Edition

Har I kun brug for simpel tidsregistrering på jeres projekter samt håndtering af løntid som flex og fravær? Så er TimeLog Project Basic Edition noget for jer.

En ny udgave af TimeLog Project har set dagens lys. Den henvender sig til de virksomheder og organisationer, som kun har brug for simpel tidsregistrering og ikke den dybere projektstyring, ressourcestyring og fakturering, som findes i TimeLog Project Business og Enterprise Edition. Basic-udgaven inkluderer alle TimeLog Projects tidsregistreringsklienter samt lønstyring af flex, ferie og fravær. 

Registrer jeres tid og eksporter til lønsystemet

TimeLog Project Basic Editions omdrejningspunkt er brugervenlig tidsregistrering og lønstyring, som viser, hvilke projekter tiden bliver brugt på, og om det så følger den strategi, I har lagt. Derudover kan I trække løndata ud og importere til jeres lønsystem, så I har overblik over ferie, fravær og flex. I kan gøre brug af vores standard dataudtræksrapporter eller vores integrationer til lønsystemerne Visma Løn, LESSOR Løn eller Hogia Løn+.

Ønsker I udvidet lønstyring for at holde styr på fx overenskomstansattes flexregler, så kan TimeLog Salary tilkøbes, så I kan oprette forskellige flex-beregninger alt efter de regler, I har internt i virksomheden.

Får I senere blod på tanden og ønsker at udvide systemet med projektstyring og ressourcestyring, er det altid muligt at opgradere til TimeLog Project Business eller Enterprise Edition.

Se en samlet oversigt over, hvad de forskellige udgaver koster og indeholder af funktionalitet under Priser.

Har du lyst til at høre nærmere om den nye udgave, så kontakt os for yderligere information på info@timelog.dk eller tlf. 70 200 645.