Få mere ud af TimeLog Project - læs om vores projektpersonaer

Rettighedsstyring i TimeLog Project

Denne guide fortæller, hvilke funktioner en projektmedarbejder, projektleder, direktør m.v. har adgang til i TimeLog Project.

Dette er en introduktion til funktioner og features i TimeLog Project, så du bliver klædt bedst muligt på til at bruge systemet i dagligdagen. Du skal tage udgangspunkt i den rolle, du er blevet tildelt i systemet af din systemadministrator.

Husk, at er du fx projektleder, så har du også alle funktionaliteterne for projektmedarbejderen - og så fremdeles.

Læs mere om rettigheder i denne brugervejledning om rettighedsstyring.

Vi håber guiden kan hjælpe dig til at komme godt i gang med TimeLog Project!

Læs om rollerne i TimeLog Project:

Tidsregistrering i Excel