TimeLogs kommende produktnyheder for foråret 2015

TimeLog præsenterer spændende nyheder i foråret

Snart er TimeLog Project version 5.1 klar til release. Her er den helt store nyhed en ny og forbedret TimeLog Tracker.

TimeLog Tracker 2

I forhold til den gamle TimeLog Tracker har den nye version store forbedringer både i design, funktionalitet og brugervenlighed - og som noget nyt kan TimeLog Tracker 2 anvendes både på Macs og PC'er.Vi har bygget trackeren på en ny teknologi (Silverlight), så vi løbende kan forbedre den.

iPhone applikation

Derudover arbejder vi på at udvikle en iPhone applikation til tidsregistrering i samarbejde med virksomheden Greener Pastures. Denne tager udgangspunkt i vores nye API til tidsregistrering ligesom TimeLog Tracker og vil gøre det nemt at registrere tid på farten.

BiQ integration

TimeLog A/S har indgået en samarbejdsaftale med BiQ ApS om visning af erhvervsinformation på danske virksomheder direkte i TimeLog Project. Det er hurtigt og nemt at få opdateret information som adresse, CVR nr., antal ansatte, bruttoomsætning m.m. - det kræver bare ét enkelt klik med musen.


Udover ovenstående tiltag vil vi løbende præsentere flere nyheder her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at præsentere de nye features - og håber I vil tage godt imod dem!

  Tidsregistrering i Excel