Ny Tracker i TimeLog Project

Ny TimeLog Tracker og rapporter

TimeLog Project 5.1 introducerer en ny TimeLog Tracker og lægger de sidste brikker til fakturering og indtægtsføring.

TimeLog Project 5.0 greb ind i vitale dele af systemet og var en stor mundfuld - både for vores kunder og for os.

TimeLog Project 5.1 indeholder en forenkling af beregningsmodellerne for indtægtsføring og fakturering samt detaljevisning for estimeret værdi, men ellers er de store nyheder i denne version en ny TimeLog Tracker og nye forretningsrapporter.

TimeLog Tracker 2.0

TimeLog Tracker er skrevet om helt fra bunden og lavet med ny teknologi. Vi har beholdt de gode ting fra den første version og arbejdet videre med både nye funktioner og brugervenlighed. Blandt andet kan man nu også registrere tid på generelle projekter - og Mac-brugere kan nu også være med.

Fem nye rapporter

I TimeLog Project 5.1 ser fem nye rapporter, med noget for enhver smag, dagens lys:

  • Budgetopfølgning beregner, hvad der er tilbage på en kundes klippekort.
  • Tidsregistreringer per projekt/medarbejder viser fremdriften i projektarbejdet.
  • Præcision i tidsregistreringen kan forbedre kvaliteten af tidsregistreringen.
  • Komme/gå overblik viser, hvornår medarbejderne møder og går hjem.
  • Betalingsplaner giver overblik og viser planlagte rater i perioden og deres status.

Små og vigtige forbedringer

I denne kategori er alle de ting, der vil gøre hverdagen lidt smartere og bedre. Fx er der en ny datovælger, som er lettere, hurtigere og som ikke kræver et nyt vindue. Flere andre forbedringer øger muligheden for forskellige typer af visninger, skærer en genvej eller giver større fleksibilitet.

Fortæl os, hvad vi kan gøre bedre

Udviklingen af TimeLog Project er præget af vores kunders ønsker. Et godt sted at foreslå at diskutere forbedringer er TimeLog User Group på LinkedIn, hvor vi også præsenterer nye funktioner tidligt i udviklingen.

Har du et forslag eller ønske, kan du som altid kontakte os og fortælle, hvad vi kan gøre bedre.

  Tidsregistrering i Excel