TimeLog deltager i GazelleGrowth

TimeLog med på GazelleGrowth

Sammen med 4 andre danske vækstvirksomheder er TimeLog blev udvalgt til at deltage i vækstprogrammet GazelleGrowth, der er det førende forretningsudviklingsprogram for danske innovative vækstvirksomheder, der har vist positiv vækst i hjemmemarkedet, og som ønsker at realisere deres fulde internationale potentiale.

GazelleGrowth støttes af Forsknings- og Innovationsstyrelsen og er rettet mod hurtigt voksende danske virksomheder med 5-100 ansatte og med en omsætning på over 2 mio danske kroner. De deltagende virksomheder er udvalgt blandt et felt på over 50 ansøgere ud fra en vurdering af internationaliseringspotentiale og styrken af virksomhedens forretningsidé.

Hver af de deltagende virksomheder bliver tilknyttet et internationalt vækstcenter og vil modtage forretningsudvikling og services til en værdi af ca. 1,5 mio danske kroner. Virksomhederne vil modtage rådgivning fra internationale kunder, partnere og meningsdannere i at lægge den rette produkt og markedsstrategi. Blandt rådgiverne i programmet finder man internationale eksperter som Dan Meiland, Tidligere CEO i Egon Zehnder og Lesa Mitchell, Vice President i Kauffman Foundation, US.

TimeLog vil bruge deltagelsen i GazelleGrowth til at udvikle og eksekvere en ambitiøs international satsning i de kommende år. Med 130 internationale kunder i dag, ved vi allerede en del om, hvor forskellene er mellem at sælge software i Danmark og udlandet, en viden som med støtte fra GazelleGrowth skal udmønte sig i en betydelig vækst på de centrale nordeuropæiske markeder og en målsætning om at nå en omsætning på 30-50 mio. kroner i 2013.

Vi vil løbende publicere fremdriften i programmet i vores nyhedssektion og på online pressetjenester og andre sociale medier. 

  Tidsregistrering i Excel