Ny salgschef tiltræder hos TimeLog

TimeLog ansætter ny salgschef

TimeLog har per 1. marts 2010 ansat Bo Lorentzen blo@timelog.dk som ny salgschef for det danske marked.

Bo kommer fra en stilling som CEO i Acento Finance Danmark, som udvikler og implementerer B2B finansieringsløsninger i strategiske partnerskaber med kunderne, der tæller teknologivirksomheder i Nordeuropa og Baltikum. Bo har senest haft fokus på at opbygge en salgsorganisation i ATEA finance.

Bo er uddannet revisor og har blandt andet arbejdet som økonomichef i Københavns Lufthavne før han skiftede karrierevej til salg, hvor han siden har arbejdet i Maconomy, Dell og senere i Ashland A/S.

Ansættelsen af Bo Lorentzen understreger TimeLogs fokus på at vinde større markedsandele på det danske marked i 2010 og 2011. Gennem målrettet salgs og marketingfokus forventer vi at øge markedsandelen i vore kernemarkeder fra 8 til 12% i løbet af de kommende 12 måneder. 

  Tidsregistrering i Excel