Download den nye TimeLog Tracker for iPhone

TimeLog Tracker for iPhone klar til download

Godt nyt til alle der ejer en iPhone og til dem, som overvejer at investere i en: TimeLog Tracker for iPhone er blevet godkendt hos Apple og er nu klar til at blive downloadet fra App Store. Den er selvfølgelig gratis for alle TimeLog Project brugere.

TimeLog Tracker for iPhone tilbyder tidsregistrering på farten, eller når du ikke har en computer i nærheden på en let og hurtig måde. Det er den perfekte forlængelse af TimeLog Project, og hjælper dig med at holde din timeseddel opdateret.

Den nye app er udviklet af Greener Pastures ovenpå vores nye API til tidsregistrering og er designet i samme ånd som TimeLog Tracker; skrivebordsklienten til PC og Mac.

Gratis download og screenshots er tilgængelige i iTunes App Store.

  Tidsregistrering i Excel