Ny kunde: SuperOffice Caesar CRM

SuperOffice Caesar CRM vælger TimeLog Project

Vi er glade for at kunne byde SuperOffice Caesar CRM velkommen som TimeLog-kunde. Efter at have undersøgt markedet faldt valget på TimeLog Project som deres nye tidsregistrerings- og projekstyringsværktøj.

Magnus Gadd, konsulentchef, giver følgende forklaring på, hvorfor valget faldt på TimeLog Project:

"Vi undersøgte markedet efter et system, som kunne håndtere vores konsulenters behov for en ensartet håndtering af tidsrapportering og fakturaspecificeringer.

Med TimeLog Project fik vi et funktionelt og brugervenligt system, som er nemt at implementere og vedligeholde, og som understøtter vores behov på flere måder end vi oprindeligt søgte efter. Muligheden for at styre ressourceplanlægning og forskellige muligheder for at analysere vores forretning og interne tidsforbrug giver os en udvidet mulighed for at få kontrol over vores forretning."

SuperOffice Caesar CRM er et webbaseret CRM system til større internationale virksomheder.

Læs mere om SuperOffice Caesar CRM

  Tidsregistrering i Excel