TimeLog udvider til Malaysia

TimeLog åbner udviklingsafdeling i Malaysia

I et partnerskab med Vedel IT har TimeLog startet en udviklingsafdeling i Kuala Lumpur, Malaysia. I juli var vores udviklingschef i Kuala Lumpur for at finde de første medarbejdere, som alle starter hos TimeLog d. 1. september 2010.

Alle vores malaysiske ansatte starter ud med et fire-ugers træningsophold i Danmark, og vi ser frem til at skulle lære vores nye kollegaer at kende.

I TimeLog har vi som altid store ambitioner med vores produkter, og derfor vil vi løbende udvide udviklingsafdelingen. Planen er at udbygge vores Malaysiske udviklingsafdeling over de næste par år samtidig med, at den danske udviklingsafdelings størrelse fastholdes.

Ud over at øge hastingheden i udviklingen, er det også vores mål at øge kvaliteten af produktet. Derfor har vi ansat medarbejdere både inden for udvikling og kvalitetssikring. Vi glæder os til at se dette bære frugt allerede i 2011.

  Tidsregistrering i Excel