TimeLog Project nu også tilgængelig på iPad

TimeLog Project på iPad

Apples iPad har indbygget en web-browser, som fungerer, helt uden problemer, med TimeLog Project. Vi har rettet nogle små detaljer for også at kunne vise TimeLog Project på en iPad - men grundlæggende kunne web app'en køre uden problemer.

Hvorfor er dette interessant? Fordi en Ipad i nogle arbejdssammenhænge kan være en bedre "browser" end en PC. Dette skyldes, at iPad'en:

  • Tænder uden at skulle boot'e op
  • Er mindre intimiderende end en PC til møder eller i en salgssituation
  • Vejer mindre - og er derfor lettere at have med
  • Er mere stylish

Derfor kan TimeLog Project nu bruges på en iPad af sælgere "on the road", på direktionsgangen til at vise rapporter til møder og i brancher, hvor iPad'en falder naturligt.

Set i et lidt større perspektiv, så tilstræber vi hos TimeLog, at vores produkter skal kunne vises i alle browsere og på alle platforme. Vi forsøger derfor at undgå løsninger, der kun fungerer i bestemte browsere eller som forudsætter plugins, der ikke kan forventes at findes på alle platforme.

Vi tror, at iPad'en bare er den første af mange nye devices, der indeholder en browser, som ikke er en standard PC. Så om det er Android tablet, nye gadgets fra Apple eller Microsoft eller noget helt tredje - hvis det har en browser, så skal man kunne bruge TimeLog Project.

Hvis du er den heldige ejer af en iPad, kan denne også bruges, når TimeLog afholder webinarer.

Se hele webinarprogrammet

  Tidsregistrering i Excel