TimeLog deler ud af sin erfaring i PC World

TimeLog i PC World

I forbindelse med at Computerworld og PC World har sat fokus på it-anvendelsen i små virksomheder i segmentet Small Office/Home Office (SOHO), samt hvilke muligheder og udfordringer de mindre virksomheder står over for i forbindelse med indførelse af SaaS-produkter, er TimeLog blevet spurgt om deres erfaringer på dette område.

Det er resulteret i to artikler, hvor TimeLog citeres:

Facebook og smartphones er godt for din virksomhed

Sådan får du styr på, hvad de ansatte laver

PC Worlds artikler kommer i forlængelse af Berlingske Tidendes Dorte Tofts blogindlæg: "Nytænk hjælp til landets kriseramte små og mellemstore virksomheder", hvor hun fokuserer på, at små og mellemstore virksomheder skal have hjælp til at udnytte fordelene ved SaaS-forretningsløsninger, så de kan få professionelle værktøjer til at styre deres virksomheder for at sikre en øget vækst.

Det er også ud fra den tankegang, at TimeLog sidste år lancerede TimeLog Team til mindre virksomheder med op til 10 ansatte, for at de kan få et forretningssystem, der matcher deres behov, og som de kan vokse med, når de oplever vækst.

Du kan læse mere om de forskellige versioner og se, hvilken version der passer til jeres behov

  Tidsregistrering i Excel