4 nye medarbejdere tiltræder hos TimeLog

TimeLog ansætter 4 nye medarbejdere

TimeLog har i 2010 oplevet en massiv tilgang af kunder. Væksten er et resultat af en strategisk satsning på at levere systemer til tidsregistrering, projektstyring og fakturering til de små og mellemstore konsulentvirksomheder i Danmark, Benelux, England og Sverige. Vi oplever på disse markeder en betydelig stigning i investeringsvillighed og en kundetilgang allerede i 2010 på 33%. Som led i den meget positive udvikling, har TimeLog i efteråret 2010 ansat 4 nye medarbejdere indenfor salg og marketing.

Claus Løfberg er ansat som Salgskonsulent med ansvar for salg mod private og offentlige virksomheder i Danmark. Claus har mange års salgserfaring fra virksomheder som Sony. Kiss Technology og Telia og besidder en bred erfaring med løsningssalg af komplekse IT produkter herunder også de webbaserede forretningsløsninger til konsulentbranchen.

Katrine V. Grytter er ansat som Salgskonsulent med ansvar for salg mod private virksomheder i Danmark og Sverige. Katrine er nyuddannet Cand. Merc. men har siden 2007 været ansat som studentermedhjælper indenfor kommunikation og marketing. Katrine har således fra starten et dybt kendskab til TimeLogs produkter og marked.

Mary Liebowitz er ansat som salgsassistent. Mary er amerikansk født og har mange års erfaring med proaktiv marketing og salg fra stillinger i blandt andet Caribien og New York. Mary får ansvar for udarbejdelse og kvalitetssikring af den engelsksprogede kommunikation. Derudover vil Mary få ansvar for at øge kvaliteten af TimeLogs kundeservice mod vore 400 små og store kunder.

Der er indgået en lærlingekontrakt med Kenneth Leleu Petersen, som er under uddannelse på Multimedie Integrator uddannelsen ved Roskilde Tekniske Skole. Kenneth har allerede i dag en solid erfaring med udvikling af webløsninger og webbaseret marketing, og han får ansvar for at drive og udvikle TimeLogs websites, men kommer også til at sætte sit præg på TimeLogs kommende produkt releases.

Vi byder jer alle velkommen i teamet! 

  Tidsregistrering i Excel