TimeLogs iPhone app er populær blandt brugerne

Hver femte TimeLog-bruger registrerer tid via TimeLogs iPhone app

For et år siden lancerede vi vores iPhone app til tidsregistrering, som udspringer af vores TimeLog Tracker. Vi er glade for at se, at vores brugere har taget den til sig i dagligdagen og vil derfor arbejde på en app til Android, så endnu flere brugere kan registrere tid på farten.

I konsulentvirksomheder er medarbejdernes tid det vigtigste aktiv.

Derfor skal tidsforbruget dokumenteres løbende og bedst muligt. Men er man som konsulent på opgave over en længere periode hos en kunde, kan tidsregistreringen være besværliggjort af, at man løbende skal have adgang til en computer med en internetforbindelse - og her kommer smartphones ind i billedet.

Mobiltelefonen er den device, som alle har på sig - altid. Så med vores TimeLog app rammer vi nye typer arbejdssituationer, især konsulenter på farten, der udfakturerer deres tid. Men app'en er også ideel for dem, der ikke lige fik tidsregistreret i løbet af arbejdsdagen, men finder et såkaldt 'app moment' i toget eller bussen på vej hjem til at få klaret dagens sidste mails og administrative opgaver.

Har du endnu ikke fået downloadet TimeLog Tracker for iPhone, kan du gøre det via iTunes App Store.

Artikel: Hver femte registrerer tid via mobilen

 
Tidsregistrering i Excel