TimeLog ansætter flere nye medarbejdere

Nye ansigter i TimeLog

Det går stærkt i TimeLog i øjeblikket og flere nye medarbejdere er kommet til over de sidste par måneder.

Vi er glade for at kunne opruste i salg og services med fem nye engagerede medarbejdere.

Martin Kjær er ansat som salgskonsulent med ansvar for salg primært på det danske marked. Martin har i en årrække arbejdet med salg af bl.a. SaaS- og hostede løsninger, primært indenfor it-sikkerhed, mod både offentlige og private kunder, hovedsageligt i Skandinavien.

Hampus Persson er ansat som salgskonsulent med ansvar for det svenske marked. Hampus har flere års erfaring med salg inden for software på både det danske og svenske marked. Hampus er første led i TimeLogs større satsning mod det svenske marked.

Klaus Jespersen Colding er ansat som salgsassistent og har hovedsageligt kontakt med det danske marked. Klaus læser cand.merc i strategi, organisation og ledelse ved CBS og er i gang med sit speciale omkring brugen af management-konsulenter i den offentlige sektor.

Aileen Rasmussen er ansat som salgsassistent med ansvar for vores TimeLog Team kunder samt det tyske marked. Aileen har lige afsluttet sin bachelor fra CBS i Tysk erhvervssprog og international marketing og skal nu til at læse kandidaten inden for samme område.

Torben Helleskov Jybæk er ansat som Technical Account Manager og vil være en del af teamet i Services. Torben kommer direkte fra Microsoft i Irland, hvor han sad i Business Support og har stor erfaring inden for økonomisystemer og implementering af nye processer hos kunder.

  Tidsregistrering i Excel