Flere nye ansatte til TimeLog

Grundet stor vækst udvider TimeLog nu igen

TimeLog oplever en stigende efterspørgsel fra små og mellemstore virksomheder, som har sandet fordelene ved TimeLogs mange optimeringsfunktioner. Den øgede efterspørgsel har ført til stor travlhed, og TimeLog har på baggrund af denne positive udvikling netop ansat fire nye medarbejdere.

Pernille Gaustad er ansat som implementeringskonsulent i Services. Oprindeligt er Pernille uddannet indenfor marketing, men har flere års erfaring med implementering af IT systemer. Senest har Pernille arbejdet i en dansk IT virksomhed, hvor hun har opbygget kursusafdelingen.

Søren Øxenhave er ansat i Udvikling som ansvarlig for integration af TimeLog og videreudvikling af TimeLogs API. Søren er uddannet civilingeniør indenfor telekommunikation. Tidligere har Søren været ansat i Videnhuset som løsningsarkitekt, hvor han arbejdede med TimeLog, og han har derigennem stiftet bekendtskab med systemet.

Jesper Sebbelin er ansat som salgskonsulent. Jesper har tidligere beskæftiget sig med salg og marketing af ERP og SaaS software og har en solid kommerciel erfaring fra ind- og udland, herunder 3 år i Kina. Jesper har desuden ledelseserfaring og er FICS (Fellow Member by Examination of ICS, London).

Anne Kathrine Voldsgaard er ansat som salg- og marketingassistent. Anne Kathrine studerer, sideløbende med jobbet i TimeLog, Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School.

Vi byder alle velkommen i teamet!

Anne Katrine Johansen

Anne Katrine Johansen
  Tidsregistrering i Excel