Projektværktøjsdagen i Stockholm

Mød TimeLog på Projektværktøjsdagen i Stockholm

Er du interesseret i projektstyring, er Projektværktøjsdagen en oplagt mulighed for at blive opdateret på de nyeste tiltag inden for projektledelse.

På messen samles markedets førende udbydere af projektstyring for at udveksle erfaringer og diskutere fremtidens muligheder indenfor projektledelse. I løbet af dagen vil flere interessante gæstetalere holde oplæg. Desuden vil gæsterne kunne besøge TimeLog samt de mange andre udstillere.

Læs mere om dagens program på Projektværktøjsdagens hjemmeside

Vi deltager på messen, hvor vi ser frem til en god snak om projektstyring, og hvor vi ønsker at præsentere gæsterne for vores løsning inden for området. Messen finder sted d. 29. maj på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Vi håber på at se jer!

 

Anne Katrine Johansen

Anne Katrine Johansen
 
Tidsregistrering i Excel