TimeLog ansætter nye medarbejdere

TimeLog byder igen nye medarbejdere velkommen

Vi må igen sande, at vi ikke kan følge med den store efterspørgsel på TimeLogs systemer. Som følge af denne positive udvikling ansætter vi nu tre nye medarbejdere.

Solvejg Andersen er ansat som Technical Writer. Solvejg er oprindelig uddannet cand.ling.merc. i datalingvistik og har flere års erfaring som Technical Writer bag sig. Solvejg vil blandt andet stå for udarbejdelse af brugervejledninger og koordinering af oversættelser.

Annette Bangsfelt er ansat som Online Marketing Assistant. Annette har tidligere arbejdet med sociale medier og er en aktiv blogger. Hos Timelog skal Anette arbejde med AdWords og online branding. Annette vil desuden være redaktør på Timelogs blog, hvor hun vil bidrage med spændende indlæg.

Gilli Haraldsen er ansat som Sales & Business Development Consultant. Gilli har en international fortid i marine- og offshoreindustrien, hvor han blandt andet har været direktør for nordiske aktiviteter i Oceanwide International Ltd og forretningsudviklingschef i norskejede HG Electric AS. Det sidste halvandet år har Gilli arbejdet med salg og forretningsudvikling i en dansk IT-virksomhed.

Desuden byder vi Katrine Grytter velkommen tilbage fra barselsorlov. Katrine har fået ny stilling og vil i fremtiden fungere som Customer Service Manager, hvor hun vil være ansvarlig for TimeLogs kundeservice.

Vi byder alle velkommen i teamet!

Anne Katrine Johansen

Anne Katrine Johansen
  Tidsregistrering i Excel