Integration mellem TimeLog Project og e-conomic

TimeLog Project og e-conomic - et reelt alternativ til de tunge ERP-systemer

Sådan beskrives TimeLog’s integration med økonomisystemet e-conomic i en artikel i medlemsbladet ”Jern og Maskinindustrien” den 8. maj.

Artiklen beskriver, hvordan webbaserede IT-systemer kan spare virksomheder ressourcer i forhold til både vedligeholdelse, drift og sikkerhed, så de i stedet kan fokusere på deres kernekompetencer og ikke skal bruge tid eller penge på intern IT-drift.

De to systemers fleksibilitet giver nogle helt nye muligheder for at tilpasse sig præcis efter brugerens behov og ønsker - og dette til en meget billig pris:

"Dette er ikke blot en integration mellem to SaaS-løsninger, men det første reelle alternativ til de store ERP-løsninger. For kunderne betyder integrationen, at de får et populært, online økonomistyringssystem og ERP-delen koblet på via vores online tidsregistrerings- og projektstyringssystem til en tiendedel af prisen sammenlignet med traditionelle, licenserede ERP-systemer."

Det er SaaS, når det er bedst!

Læs artiklen her: TimeLog Project som alternativ til ERP-løsninger

Se en video om integrationen mellem TimeLog Project og e-conomic

  Tidsregistrering i Excel