Afholdelse af Projektværktøjsdag i Stockholm

Projektværktøjsdagen i Stockholm

Den 29. maj drog TimeLog til den svenske hovedstad, Stockholm, for at blive klogere på fremtiden indenfor projektstyring Og blev vi så klogere på fremtiden? Både ja og nej.

06-06-12

Tidsregistrering åbner op for vidt forskellige muligheder - fra at være hele virksomhedens faktureringsgrundlag til at give en bedre udnyttelse og styring af ressourcer. Fremtiden har ikke set det sidste til tidsregistrering, for det er grundbasen i en effektiv projektstyring. Alt dette giver god mening, for det er den samme holdning, vi har hos TimeLog.

Men systemerne til tidregistrering og projektstyring skal samtidig være nemme at betjene. Det nytter ikke at have spændende funktionaliteter, hvis ikke brugerne vil- eller kan bruge dem.
Sådan sagde Jonas Söderlund, der har skrevet bogen "Jävla Skidtsystem", om de klassiske fejl, som udbydere af tidssystemer ofte laver, når de designer interfaces og funktionalitet. I fremtiden møder vi en Apple-generation, der er vant til, at stor funktionalitet bliver pakket nemt og elegant ind. Simplicity is the key, et koncept, der også ofte kaldes "KISS". Keep it Simple (Stupid).

Det er i virkeligheden meget simpelt. Og alligevel kan det være svært at lave et brugervenligt system, der tilgodeser alles måde at arbejde på. Derfor findes der så mange forskellige tids- og projektstyringssystemer, for ingen er ens, og det hverken skal eller må vi være - verden ville blive et kedeligt sted. Hos TimeLog ved vi også, at ingen er perfekt, og der er altid er plads til forbedringer.

Kigger vi i vores egen krystalkugle, kan vi se mange spændende ting for fremtiden. Et kæmpestort projekt bliver fx re-design af hele TimeLog Projects interface. Indførsel af multicurrency er på vej, og det samme er TimeLog Tracker til Android. Der er kun en ting tilbage at sige:

Glæd jer!

Du kan se videoer og billeder fra projektværktøjsdagen lige her

 

  Tidsregistrering i Excel