Projektstyring – teori vs. praksis foredrag

TimeLog foredrag om projektstyring – teori vs. praksis.

Er du tilknyttet Alecto, som leverer jobrådgivning og rekruttering, så har du nu en unik mulighed for at komme til et foredrag med en af TimeLogs implementeringskonsulenter, Pernille Gaustad.

I oplægget vil Pernille Gausted præsentere redskaber, som enhver projektleder vil kunne drage nytte af i hverdagen. Ved brug af disse redskaber kan man som projektleder opnå overblik og sikre en bedre koordinering og optimering af ressourceforbruget i forbindelse med et projekt.

Med udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer som projektledere - og eksempler fra projektvirksomheder kortlægger vi, hvilke værktøjer der er til rådighed, når vi som projektledere skal arbejde med projekterne til dagligt og bl.a. kommunikerer med: medarbejderne, ledelsen og kunder.

Pernille Gaustad er PRINCE2 certificeret projektleder og kan dermed bidrage med både personlige erfaringer som projektleder samt hvilke problemstillinger, hun møder ude i virksomhederne, når et projektstyringsværktøj skal implementeres. Dette giver mulighed for at sætte teori op imod praksis.

 

Foredraget finder sted tirsdag den 26. juni kl. 10 hos Alecto, Ryesgade 15-17, 2200 København N.

Lyder oplægget interessant, og ønsker du at høre nærmere om muligheden for at få Pernille ud og fortælle mere om dette emne, så kontakt TimeLog på info@timelog.dk.

Anne Katrine Johansen

Anne Katrine Johansen
 
Tidsregistrering i Excel