Men vi vil ikke tjene flere penge!

Vi vil ikke tjene flere penge!

Hvor tit hører man et firma udtale det? Ikke så tit når det kommer til stykket.

I TimeLog har vi valgt at fokusere på tidsregistrering og projektstyring med et solidt fokus på økonomi. Gennem efterhånden mange år, oplever vi, at vores kunder øger antallet af fakturérbare timer med 15-25% - kort og godt ved at bruge TimeLog Project. Det er fordi TimeLog hjælper med at få bedre styr på projekter, projektøkonomi, budgettering af timer, indrapportering af samme og meget mere.

Det gør, at vi med sikkerhed kan fortælle, at vi hjælper virksomheder til at tjene flere penge på det, de allerede laver, hvilket også har en sammenhæng med vores motto: "Value Your Time". Hvis ikke du sætter værdi (og pris) på dine timer, hvem skal så?

Projektstyring og tidsregistrering er noget, som alle virksomheder kan få et udbytte af. I TimeLogs univers kan man arbejde med forskellige kontrakttyper i samme projekt og med de afrapporteringsmuligheder, der ligger som standard i systemet. Dette gør at evalueringer, på såvel kunde- som projekt- og medarbejderniveau, er  ligetil. Bedre kontrol af budgetter og bedre registrering af tid giver øget omsætning.

Hvad betyder 15% for din virksomhed?

 

Læs her hvordan man gør faktureringen præcis 

 

 

  Tidsregistrering i Excel