TimeLog Tracker er nu klar til at indtage Android-telefonern

TimeLog Tracker til Android

TimeLog Tracker er nu klar til at indtage Android-telefonerne. Fra i dag tilbyder TimeLog den nye app til alle Androids brugere.

Dermed føjes der endnu et medlem til de mobile tidsregistreringsværktøjer, der i forvejen rummer TimeLog Tracker til iPhone. Formålet med mobile tidsregistrering er, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at tidsregistrere på farten.

Tidsregistrer - også selvom du er offline

Selvom TimeLog Project er et webbaseret system, har vi gjort det muligt at tidsregistrere - selv når telefonen er offline eller uden signal. Når telefonen kommer i nærheden af et 3G-netværk, logger den automatisk på TimeLogs server, hvorefter data bliver synkroniseret. Medarbejdere, der rejser eller på anden måde befinder sig i et antennemæssigt "hul", vil således være i stand til at registrere tid, selvom forbindelsen til serveren er midlertidigt afbrudt. På den måde vil TimeLogs brugere være mindst muligt generet af internet-udfald.

Lækkert design og brugervenligt interface

TimeLog's udviklingspartner, Greener Pastures, har i samarbejde med TimeLog lagt vægt på at skabe et lækkert og intuitivt design, der er let at betjene og holder fokus på det vigtige - nemlig registrering af tid. Med den nye Android app kan man tidsregistrere med det samme uden at behøve at vælge projekt, hvilket gør tidsregistreringen nemt tilgængelig. Uret startes og stoppes med en enkel berøring, og man kan dermed nemt tilføje tid til en given opgave samt skrive kommentarer til alle registreringer.

TimeLog Tracker til Android downloades fra Google Play, og man logger ind med sit normale brugernavn og password.

Se følgende brugervejledninger så du kommer godt i gang:

Læs mere om alle mulighederne for tidsregistrering i TimeLog Project 

Installering af TimeLog Tracker for Android

Registrere tid med TimeLog Tracker for Android

 

 
Tidsregistrering i Excel