BiQ Erhvervsdata gør kundeoprettelse i TimeLog Project til en leg.

Ugens tip: BiQ Erhvervsdata gør kundeoprettelsen til en leg

Den rigtige information på det rette tidspunkt er essentiel for hurtige og effektive processer. TimeLogs integration med BiQ Erhvervsdata skaber netop disse betingelser.

I mange salgsafdelinger er den rette information mere end guld værd, når en salgsproces og salgstragt skal strømlines. Den rigtige information kan være afgørende for, om salget lykkes eller ej. 

I TimeLog bruger vi selv vores egen integration til BiQ Erhvervsdata, fordi vi er stærkt afhængige af information om fx ejerforhold, omsætning, branche eller antal medarbejdere, når vi tilrettelægger salgsindsatsen. Det bagvedliggende forberedelsesarbejde er vigtigt for at både sælger, og de virksomheder vi kontakter får en god oplevelse.

Hvad er BiQ Erhvervsdata og hvad kan I bruge det til?

BiQ Erhvervsdata er en samlet database over oplysninger fra både Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Statstidende, Infomedia Huset og virksomhederne selv. Når databasen integreres med TimeLog Project, betyder det hurtig og præcis adgang til information om adresse, ejerskab af egen og andre virksomheder, omsætning, ledelse og meget andet. Når der indtastes et navn på kundekortet i CRM, og du trykker på linket til BiQ, kommer dette billede frem:

BIQ

Via et klik på Kopier data overføres oplysningerne nemt og bekvemt til datafelterne. 

Herefter kan de øvrige felter fra listen udfyldes.

Udvid integrationen og bliv opdateret til rette tid

På hjemmesiden hos BiQ Erhvervsdata kan man udvide sit abonnement og få adgang til endnu flere oplysninger - fx historiske regnskabstal eller medieomtaler af virksomheder. Dette kan være uvurderlig information, når der skal researches på kunder. Før et kundemøde kan det fx være særdeles relevant at finde ud af, hvilke historier der figurerer i pressen om virksomheden via Infomedia Huset, der også leverer data til BiQ. 

På denne måde har man opdateret og tilgængelig relevant information klar, når der er brug for det - og fordelen er, at man dermed slipper for at søge blandt mange millioner avisartikler i Infomedias store medie-database, eller lede efter data hos Statstidende eller Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. 

  Tidsregistrering i Excel