Hør om ressourceplanlægning og projekter i udenlansk valuta

TimeLog Seminar - Last call

Har I endnu ikke bestemt jer, om I skal deltage på vores seminar på fredag i Dansk Arkitektur Center i København, så kan I stadig nå det...

Hvad kan I se frem til på dagens seminar?

Som programmet for et par uger siden afslørede, har vi denne gang fokuseret på at gøre hverdagen endnu nemmere for vores TimeLog-kunder med store og små forbedringer i hele TimeLog Project.

Ressourceplanlægningsværktøjet

De to store produktnyheder denne gang, er et nyt og mere effektivt ressourceplanlægningsværktøj, der gør hverdagen lettere for mange og ressourceplanlægningen bedre for alle. Ressourceplanlæggeren lader jer blandt andet gen-planlægge og rykke timerne for hver medarbejder i et nemt og overskueligt tabelformat. Samtidig bliver de øvrige arbejdsopgaver fordelt ud over den kommende periode, så de tager hensyn til den nye timefordeling.

Understøttelse af globale arbejdsprocesser

Til de internationale kunder har vi nu gjort det særdeles nemt at arbejde i fremmed valuta. Rapportering, projekt- og pipelinestyring vil nu flyde ubesværet fra det første lead til den sidste faktura. Opret, kør og rapporter på projekter i fremmed valuta og udnyt fordelene, når den udenlanske forretningsenhed kan oprette projekter og prislister i euro - mens I samtidig arbejder med projekter i kroner. Hele projektflowet bliver nemmere med TimeLog Projects nye valutafunktion - og på fredag præsenterer vi den for alle vores deltagere!

Mød alle TimeLoggerne

Til seminaret vil alle medarbejdere fra TimeLog være til stede. Kom og mød vores konsulenter i Salg og Support - eller få en snak med vores udviklerteam. De står klar til at svare på spørgsmål og give jer input til systemet, så I kan udnytte TimeLog Project endnu bedre. Og så skal vi naturligvis ikke glemme, at seminaret er en glimrende mulighed for at netværke med både kunder og ansatte. Derfor serverer vi bagefter en let frokost, hvor I kan udveksle erfaringer og ideer, mens I synker alle indtrykkene.

  Tidsregistrering i Excel