Glædelig jul fra TimeLog!

Tak for et spændende år!

Året har budt på over 100 nye kunder, 8 nye TimeLoggere og masser af produktnyheder.

Så nåede vi årsafslutningen igen! Vi kan i år hilse mere end 100 nye kunder velkommen i TimeLogs kundefamilie, hvilket vi er rigtigt glade for. Vi er også glade for at kunne konstatere, at TimeLogs kunder for 3. år i træk vokser målt på antal brugere - dejligt med et positivt tegn i disse krisetider.

TimeLog selv er vokset med over 20% på såvel omsætning og medarbejderstab, så vi i dag er 29 ansatte i Malaysia, Stockholm og Danmark til at servicere jer og realisere de kommende års mål på produkt og forretning.

Årets største nyheder

Den største nyhed i 2012 har for mange af jer ikke været på produktet, men derimod været overgangen til en ny og meget hurtigere virtuel serverløsning. Vi har modtaget megen positiv feedback fra jer, om at I har kunnet opleve markant hurtigere responstider og bedre stabilitet i alle anvendelser af TimeLog Project.

På produktsiden har vi i 2012 fokuseret meget på at styrke TimeLog Project på områderne ressourcestyring, mobil tidsregistrering, integration, valutaunderstøttelse og prislister samt ikke mindst på performance, stabilitet og kvalitet. Vi har investeret ca. 10.000 timer på disse områder – et omfang som ikke forventes at ændre sig væsentligt i 2013.

Fokus på den enkelte bruger i 2013

De 4 store produktsatsninger i 2013 bliver udviklingen af en ny hurtig ugeseddel, et tilbagerapporteringssystem fra projektmedarbejder til projektleder omkring restbudgetter (ETC), en helt ny moderniseret navigation samt forside på produktet og standardintegrationer til de 4 store økonomisystemer i Danmark og Sverige.

På de eksisterende moduler i TimeLog Project sætter vi i 2013 fokus på brugeroplevelsen for den enkelte bruger. Det skal simpelthen være lettere at udføre de funktioner, som man udfører ofte så som tidsregistrering, oprettelse af projekter, allokering af ressourcer eller ændringer af tidsplaner. Men generelt vil alle processer, som anvendes ofte, komme under lup.

Vi håber, at I vil tage godt i mod de mange nyheder, som kommer og ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!