Download TimeLog Tracker til iPhone og Android

Download TimeLog Tracker fra en ny, central side

Glæd dig – vi samler alle vores TimeLog Tracker-løsninger til tidsregistrering på mobil og desktop fra ét sted i TimeLog Project. Det betyder, at du ikke skal lede længe, når du vil downloade TimeLog Tracker – uanset om det er til Android, iPhone eller din computers skrivebord.

Alle klienter samlet på ét sted

Med den nye side har vi gjort det nemt for alle brugere at finde de forskellige TimeLog Tracker-applikationer – direkte i TimeLog Project. Fra hovedmenuen vil der være et link til den nye side, hvorfra TimeLog Tracker kan downloades direkte. 

Samtidig er der fra den nye side direkte adgang til brugervejledninger om installation og brug af TimeLog Tracker på både Android, iPhone og PC’ere, ligesom der er links til både App Store og Google Play, hvorfra klienten kan hentes som app. Den nye side erstatter den tidligere side med download af kun desktop-løsningen og er nu rykket op under menuen Registreringer i hovedmenuen. 

timelog tracker

 

Opdateret TimeLog Tracker app

Vi har netop opdateret TimeLog Tracker til iPhone og Android og rettet små fejl og mangler. Derfor kan du med fordel opdatere den via App Store eller Google Play og få den nye version med på farten. 

  Tidsregistrering i Excel