Hør om fordelene ved strategisk tidsregistrering

Kom og hør om værdien af strategisk tidsregistrering

Deltag i erhvervsFORUM Roskildes temanetværksmøde og få muligheden for at høre om TimeLogs værktøjer til tidsregistrering.

Ved mødet vil TimeLogs adm. direktør, Søren Lund, fortælle om vigtigheden af at tidsregistrere, herunder hvordan strategisk tidsregistrering kan benyttes til afrapportering på bestyrelsesniveau, og dets indflydelse på opnåelsen af veldokumenterede beslutninger internt i virksomheden. Han vil på mødet også tage udgangspunkt i TimeLogs egen brug af strategisk tidsregistrering i forbindelse med ansættelser, interne processer mm.

 

Temanetværksmødet skulle oprindeligt have fundet sted i November 2012, men har fået ny dato og finder nu sted d. 26. februar kl. 8.00 - 10.00 på Restaurant Håndværkeren i Hersegade, Roskilde - tæt på station og offentlig transport.

Klik her for yderligere information og tilmelding.

Michael Winstrøm

Michael Winstrøm
 
Tidsregistrering i Excel