10 millioner tidsregistreringer i TimeLog!

Mere end 10 mio. tidsregistreringer i TimeLog Project i 2012

Januar tog vi pulsen på 2013 – og her stod det klart, at mobile enheder vil vinde endnu mere indpas - også som tidsregistreringsenheder - de næste år.

Dette er i og for sig ikke nogen ny ting – det er en bevægelse, der har været i gang lige siden iPhone 1 kom på gaden. Derfor er vi i TimeLog nu begyndt at måle på de mobile tidsregistreringer.

Øget brug af mobilen – også på websitet

Både mobiltrafikken på timelog.dk og de mobile tidsregistreringer har været mange i 2012. Siden september, hvor vi fik nyt hjemmesidedesign, er hjemmesidetrafikken fra især tablets steget støt sammenlignet med 2011. Det nye tablets giver brugerne flere muligheder for både at registrere tid og søge efter information (fx brugervejledninger), direkte hvor de er. Med andre ord: Du kan nu blive siddende i sofaen og arbejde på din iPad, mens tiden automatisk registreres via TimeLog Tracker app’en.

Der er i 2012 blevet registreret nøjagtigt 13.424 tidsregistreringer via mobile enheder – og i TimeLog forventer vi dette tal vil stige gennem hele 2013 i takt med en stadig større kundebase. Også lanceringen af den nye app til Android har været en faktor i antallet af mobile tidsregistreringer. I gennemsnit svarer tallet til, at der hver måned har været mere end 1000 registreringer på telefonen – altså mere end 30 registreringer pr. dag fordelt over alle kunder. Dette tal glæder vi os til at sammenligne næste år, når vi runder januar 2014.

Mere end 10 millioner timer…

På den mere traditionelle ”PC-tid” har 2012 budt på lidt over 10 millioner timer fordelt på mere end 3 millioner registreringer på non-mobile enheder som PC og MAC. Ligeledes har vores kunder genereret mere end 170.000 fakturaer på et år, og dét svarer til næsten 15.000 fakuraer pr. måned! Nu er det sådan med statistik, at den først bliver sjov, når man kan sammenligne den med tidligere års data, så til næste år vil de her tal naturligvis blive endnu mere interessante, især vil vi holde et vågent øje med væksten på apps, når vi også releaser en app til Windows Phone senere på året. 

Anette Bangsfelt

Anette Bangsfelt
 
Tidsregistrering i Excel