Projektrapportering går nemt med ny rapport

All inclusive: Den fulde projektrapport

Ligesom rapporten ”Tidsregistreringer” har fået et gevaldigt facelift i TimeLog Project 5.7, har også den fulde projektrapport fået en ansigtsløftning, der kan mærkes. Samtidig har vi indført en ny variabel kaldet ”Fakturerbare timer”, der viser hvor mange timer, der burde kunne faktureres på projektet.

Den fulde projektrapport i Projektadministrationen kan nu tilgås direkte fra hvert eneste projekt via genvejsmenuen i højre side. Ligesom den re-designede ”Tidsregistreringer” rapport, er den fulde projektrapport blevet udbygget og fået et nyt grafisk look, der viser de vigtigste tal og variabler på et projekt.

Ny variabel: Fakturerbare timer

Fakturerbare timer er en ny faktor i projektrapporten, der i praksis viser projektets fakturérbarhed. Dette tal viser, hvor mange procent af timerne, der er registreret på fakturerbare faser. Dermed er det muligt at se, hvor mange procent, der var tiltænkt til fakturering sammenlignet med hvor mange timer, som egentlig blev faktureret, da nogle timer måske er nedskrevet eller gjort ikke-fakturbare under fakturering.

Fuld Projektrapport

 

Klik på billedet for at se det i stort format.

No panic – tooltips ud for hver variabel

På de vigtigste variabler øverst (herunder ”Fakturerbare timer”) har vi sørget for at indlægge relevante tooltips, som forklarer, hvordan de er udregnet, og hvad I kan bruge dem til. Når musen føres hen over et af tallene, vil I se en lille boks, der kort forklarer brugen og kilden til tallet.

Direkte adgang til fakturaer

I projektrapporten er der desuden direkte adgang til projektets fakturaer, så I kan få adgang til detaljerne med det samme. Det er vist ikke nødvendigt at sige, hvor meget tid og besvær denne funktion sparer i længden…

Hvordan vil du se tallene?

Skal du se projektdetaljerne baseret på registreret, estimeret eller faktureret værdi? Du vælger selv, hvilken vinkel KPI’erne i rapporten skal tage udgangspunkt i. Det er selvfølgelig også muligt at vælge, hvilken valuta tallene skal vises i ift. jeres opsætning af TimeLog Projects valutafunktion.

Som med den nye tidsregistreringsrapport kan man gemme sine søgninger, så segmenteringsfunktionen ikke skal udfyldes hver eneste gang. Dette håber vi kan gøre hverdagen nemmere for mange af jer.

Print rapporten til jeres møder

Med vores nye print-stylesheet til denne rapport, bliver rapporten enkel at tage med til statusmøder i printform. Hver enkel sektion printes på en ny side, og du vælger selv hvilke data, der skal printes ved at skjule de sektioner, som ikke skal med i printversionen.

 
Tidsregistrering i Excel