Ny rapport til tidsregistrering

Tidsregistrering – alle data samlet på ét sted med ny rapport

Rapporten ”Tidsregistreringer” i Projektadministrationen har altid været et af de mest benyttede værktøjer til at give et godt overblik over hver enkelt medarbejders tidsregistreringsdata. I TimeLog Project 5.7 har vi udvidet rapporten med endnu flere data – så behøver du kun at lede ét sted!

I TimeLog Project 5.7 gør vi det nemt at få overblikket over alle tidsregistreringsdata på medarbejder, projekt og organisationsniveau. I rapporten Tidsregistreringer i projektadministrationen får I serveret alle data i en overskuelig opsætning, der medtager alle data omkring hver enkelt tidsregistrering i en læsevenlig udformning. Fordi rapporten indeholder så mange data og muligheder, kalder vi den The mother of all time tracking reports.

Nye funktioner i rapporten

Vi har tilføjet en del ny funktionalitet i rapporten. Det er blandt andet muligt nemt at se, om de enkelte tidsregistreringer er fakturerbare eller ej. Det er også muligt at se, om en tidsregistrering på en fakturerbar fase er blevet gjort ikke-fakturerbar eller omvendt, at en tidsregistrering på en ikke-fakturerbar fase bliver gjort fakturerbar fx når der faktureres. 

Med den nye log-funktion er det nu muligt at se, hvornår den enkelte tidsregistrering blev registreret og af hvem, samt hvornår og hvem der senest har ændret den fx hvis I gør brug af koordinatorrollen i TimeLog Project, der gør det muligt at tidsregistrere for andre.

Bruger I forskellige valutaer med den nye valutafunktion i TimeLog Project 5.7, er det selvfølgelig også muligt at se tidsregistreringerne i deres respektive valuta samt valutakursen, hvis der er forskel på, hvornår den er indtægtsført og faktureret.

Tidsreg -rapport

Klik på billedet for at se det i stort format. 

Gem søgninger og spar tid

For nogle få måneder siden introducerede vi ressourceplanlæggeren og havde i denne forbindelse skabt et forbedret grupperings- og søgeværktøj, der gav brugeren maksimal frihed til at bestemme dataenes kompleksitet og dybde i ressourceoversigten. Det samme er gældende for den re-designede tidsregistreringsrapport, hvor det øverste modul giver den samme frihed til at vælge den datasortering, der passer bedst til lige netop jeres virksomhed. Bagefter kan du gemme søgningen og derved spare tid næste gang du skal finde de samme data frem. Det er muligt at gemme så mange personlige søgninger, som du har lyst til – så kan det ikke blive nemmere.

  Tidsregistrering i Excel