Top 20 - nyttige tips og tricks til TimeLog Project

Top 20 over features og nyttige tips til TimeLog Project

Det sidste års tid har budt på mange nye funktioner og features i TimeLog Project. I den forbindelse har vi udgivet en række blogindlæg og nyheder, der skal hjælpe vores kunder i gang med de nye funktioner.

Nyhederne og tips til systemet har vi samlet i denne opsamlingspost, hvor de vigtigste funktioner og features bliver behandlet hver for sig. Du kan med fordel gemme linket til denne blogpost, da der indimellem vil blive tilføjet nye indlæg, der kommer til resten af året.

 

Tidsregistrering

 

Projektstyring og projektadministration

 

Ressourcestyring og allokering

 

Øvrige godbidder

 

Har du spørgsmål til ovenstående? Så mail os på info@timelog.dk

Thomas Ljungqvist

Thomas Ljungqvist
  Tidsregistrering i Excel