Fakturaskabeloner - lav din egen i TimeLog Project

Sådan laver du selv en fakturaskabelon

I TimeLog Project har I mulighed for selv at definere, hvordan jeres fakturaer skal se ud, og dermed designe opsætningen selv. Derfor har vi lavet en ny brugerguide, der trin for trin viser jer hvordan.

Den nye guide er for kunder med både TimeLog Team, Business og Enterprise-udgaver og beskriver en funktion, der skal opsættes i TimeLog Projects Systemadministration. Du skal derfor have systemrettigheder som systemadministrator for at bruge funktionen.

Fakturaskabelon

Opret fakturaskabeloner der matcher kundernes behov

Når I først har sat skabelonen op, er det samtidig nemt at redigere dataene i den. Man kan oprette et næsten uendeligt antal skabeloner med firmanavn, logo osv. – og I kan oprette dem på flere forskellige sprog, og dermed tage hensyn til hvert enkelt lands eller kundes præferencer, standarder og behov.  

Samtidig kan I for hver kunde vælge, hvilken skabelontype I ønsker at bruge – dog altid med mulighed for at ændre dette valg, hvis der er en dag skulle være en afvigelse fra normalen. Opret eksempelvis en fakturaskabelon til de 10 største kunder, og få gladere kunder, fordi den præcis matcher præcis deres individuelle behov.

Følg dette link til vejledningen i opsætning af fakturaskabeloner og print den evt. ud, så I altid har den ved hånden!

  Tidsregistrering i Excel