Mød TimeLog til IDA's netværksdag ”Ledelse der styrker 2013”

Få fingeren på pulsen og mød os til ”Ledelse der styrker 2013”

Med overskriften ”Ledelse der styrker 2013” faciliterer Ingeniørforeningen IDA fredag d. 27. september en netværksdag med fokus på de nyeste tendenser inden for ledelse, projektledelse og personlig udvikling- og vi er med.

Med oplæg fra nogle af branchens førende eksperter inden for ledelse, gives der indspark til, hvordan virksomheder anno 2013 kan styrkes via ledelse med fokus på udvikling og faglighed.

Mød TimeLog

Du har mulighed for at møde TimeLogs konsulenter på vores stand. Så slå et smut forbi standen til en uformel snak eller for inspiration til hvordan TimeLog Project kan bruges som et strategisk værktøj til ”Ledelse der styrker 2013”.

Hør indlæg fra to af TimeLogs kunder

To af TimeLogs kunder er blandt de mange oplægsholdere, som kan opleves på dagen. En af dem er Martin Pråme, Senior Industrial Designer, fra Attention Design ApS som problematiserer, hvordan en virksomhed med flere partnere og projekter udfordres af medarbejdernes forskellige opfattelser af muligheder. Denne problematik vanskeliggør udarbejdelsen af en retvisende pipeline. Martin Pråme fortæller om, hvordan virksomheden, ved hjælp af TimeLog Projects CRM-styring og nye rutiner, formåede at skabe et fælles billede af virksomhedens nære fremtid og samtidig sørgede for at udnytte de ansattes styrker og viden i et proaktivt salgsarbejde.

En anden af TimeLogs kunder, som er repræsenteret på netværksdagen, er Peter S. Jørgensen, som er CEO hos WorkPoint A/S. Med temaet ”Best-of-breed – De bedste værktøjer til hver proces” deler Peter S. Jørgensen ud af sine erfaringer vedrørende optimal projekt- og finansstyring, ledelsesrapportering samt e-mail- og dokumenthåndtering. Ved at integrere anvendelsen af TimeLog Project med Microsoft Dynamics AX og SharePoint-løsningen ”WorkPoint” har virksomheden skabt overblik og optimeret forretningsgangen.

Læs mere om programmet her.

 

Vi håber på at se jer til en udbytterig dag!

 

Anne Katrine Johansen

Anne Katrine Johansen
 
Tidsregistrering i Excel