iPhone og Android app - nu med kunder og kontaktpersoner

Opdaterede apps - nu med kunder og kontaktpersoner

Vi har skruet lidt på vores app til iPhone og Android, som har gjort det muligt at udnytte telefonens hardware optimalt!

TimeLog Tracker for iPhone og Android har fået et længe ventet ansigtsløft. Hvor app’en førhen blot registrerede tiden på jeres projekter og opgaver, har vi nu føjet et par features til, der lader jer udnytte telefonens hardware optimalt.

 Kontakter og kunder lige ved hånden

TimeLog’s smartphone app guider jer nu sikkert gennem by og land, når I skal på kundebesøg, og når I har brug for at komme hurtigt i kontakt med jeres kunder uden at være tæt på en computer. De nye features vi har integreret, er en del af TimeLogs mobilstrategi om at sikre, at software og hardware arbejder tæt sammen på den mest optimale måde. Slip for besværet – og brug tiden optimalt!

Vi har integreret kunde- og kontaktdatabasen fra TimeLog Project i den opdaterede app, hvilket betyder, at I nu kan finde kunder og kontaktpersoners kontaktoplysninger direkte fra telefonen uden at skulle oprette dem manuelt i fx adresse- og telefonbogen på jeres telefon. Ved at udnytte telefonens hardware, kan I ringe til kunden direkte fra app’en og samtidig få vist kundens adresse på telefonens indbyggede kort, så I kan få rutevejledning til jeres destination. Ved at integrere telefonens indbyggede GPS og ring-op funktion er I nu aldrig i tvivl, når I er på farten og skal finde vej. Vi har sørget for, at I aldrig bliver væk.

 

iPhone:

Download iPhone-appen fra App-store.

Brugervejledning til synkronisering af kunder og kontaktpersoner med TimeLog Tracker for iPhone

 

Video: Få en gennemgang af iPhone-funktionaliteten

Android:

Download Android-appen fra Google Play.

Brugervejledning til synkronisering af kunder og kontaktpersoner med TimeLog Tracker for Android

 

Se flere brugervejledninger omkring opsætningen af vores smartphone apps.

  Tidsregistrering i Excel