TimeLog A/S har netop fået kreditvurderingen AA

Kreditvurdering AA til TimeLog

TimeLog A/S har som en ud af 62 softwareudgivere netop fået tildelt kreditvurderingen ”AA” endnu engang af den danske organisation Bisnode.

I kreditvurderingen indgår mere end 2400 parametre, og for branchens 556 virksomheder inden for kategorien Anden udgivelse af software har kun 62 virksomheder opnået kreditvurdering AA, hvor TimeLog er iblandt.

TimeLog A/S – en pålidelig samarbejdspartner, også økonomisk

Kreditvurderingen AA baserer sig på en række delratings på bl.a. ejerforhold, økonomi og kreditværdighed. I ratingen er kun AAA-ratingen højere, mens C er den dårligste. For at kunne opnå en AA-rating skal virksomheden blandt andet vise en solid evne til at imødegå aktuelle betalingsforpligtelser samt vise, at virksomheden er både veletableret og en pålidelig samarbejdspartner for sine kreditorer.

Finanskrisen har sat danske virksomheder under pres

Derfor er vi i TimeLog endnu mere stolte af at få en sølvmedalje, der tydeligt viser, at man med tidsregistrering kan skabe vækst, selv i markeder med mindre vækst. Optimering af processer og arbejdsopgaver har siden 2009 medført en signifikant ændring i, hvordan vi i TimeLog arbejder med langt mere stringente arbejdsprocesser og effektiv planlægning.

Information om Bisnode A/S

Det er den danske organisation Bisnode, der har lavet analysen. Virksomheden er Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation for både erhverv og private personer.

Læs mere her:

Har du lyst til at læse mere om kreditvurderingsindekset kan du bruge:

Dun & Bradsheet - det internationale kreditvurderingsagentur

Bisnode - agentur for kreditvurdering i Norden

 

  Tidsregistrering i Excel