MeetUp i Århus 2013 - se billederne!

Tak for et godt MeetUp i Århus!

Trods et par afbud var interessen stor, da tre Timeloggere og ni kunder mødtes på Cafe Casablanca i Århus den 21. november. Især præsentationen af TimeLog Project 6.0 – med det helt nye design – fik stor opmærksomhed.

Det er ikke hver dag en virksomhed, der sælger tidsregistrering og projektstyring lancerer et helt nyt design og interface med en så gennemgribende omlægning af navigation, roller og rettighedsstyring. Derfor var interessen stor blandt kunder og fremmødte den 21. november i Århus, da TimeLog præsenterede TimeLog Project 6.0, et nyt og re-designet systeminterface med helt nye måder at håndtere projektstyring og tidsregistrering.

Meetup1

Forsiden til det nye TimeLog Project - med forbehold for ændringer.

Meetup2 

Direktør Søren Lund byder velkommen til MeetUp i Århus 

TL Consulting – from good to excellence

MeetUps er en god anledning til at møde andre kunder og drøfte best practise erfaringer med TimeLog Project.  Blandt de fremmødte var der således også stor interesse for det nye framework TimeLog Excellence, som leveres af TimeLogs konsulentenhed TL Consulting. Med et nyt produktkatalog og et gennemarbejdet framework har TL Consulting et solidt analyseapparat, der flytter processer og forbedrer bundlinjen gennem optimering af jeres processer og systemopsætning.

Er I konsulenter?

Så kan I lige nu spare 5000,- kr. og få en gratis rapport med masser af branchespecifik viden

TimeLog har indgået et samarbejde med SPI Research – en international konsulent – og rådgivningsorganisation, der analyserer konsulentvirksomheders performance baseret på graden af procesmodenhed. I forbindelse med dette samarbejde tilbyder SPI Research at sende jer en gratis rapport for 2014 mod deltagelse i undersøgelsen. Deltagelsen er gratis og kører frem til 15. december. Herefter modtager I et gratis eksemplar af den globale undersøgelse om konsulentvirksomheders performance.

Ønsker I en personlig rapport, der benchmarker jeres virksomhed op mod de bedste i branchen, kan dette tilkøbes for kr. 5.000,-

 

Alessandra Pannicelli

Alessandra Pannicelli
  Tidsregistrering i Excel