TimeLog Seminar 2013 i Dansk Arkitektur Center - se billederne

Tak for et godt seminar 2013!

Gik du glip af det årlige TimeLog-seminar den 19. november? Så læs bare videre! Vi har samlet alle indtrykkene – se videoerne her!

Der var gang i både netværking og erfaringsudveksling, da TimeLog den 19. november slog dørene op til vores årlige seminar i Dansk Arkitektur Center København.

På deltagerlisten havde vi 90 tilmeldte – næsten en fordobling fra sidste års seminar og en absolut deltagerrekord, siden vi i de tidlige 00’ere startede med at afholde TimeLog-seminarer.

”Med en kundedatabase der dækker alt fra mindre it-konsulenthuse til store, globale virksomheder, er det fedt, at TimeLog i dag kan dække SÅ mange forskellige forretningsmæssige behov”, lød kommentaren fra Søren Lund efter de sidste gæster havde forladt Dansk Arkitektur Center kl. 14:10. 

Et kig ind i fremtiden – TimeLog Project 6.0

En af de helt store trækplastre til seminaret var et sneak peak ind i den helt nye og redesignede TimeLog Project 6.0, hvor både design, opsætning, navigation og interface har fået et gevaldigt ansigtsløft ovenpå en helt ny ”motor” til at styre rettigheder, roller og rapportering. Det var en tydelig stolt Christoffer Lanstorp, der præsenterede det nye design, som i dagligt tale kaldes TimeLog Project 6.0 – eller bare ”6.0”.

”TimeLog Project er ikke bare et nyt design”, lød det fra TimeLogs udviklingschef under præsentationen. ”Det er en helt ny måde at tænke tidsregistrering og projektstyring på”. Om brugerne kan tilslutte sig dette, vil den forventede lancering i starten af 2014 vise. I løbet af dagen var der dog mange, der lagde vejen forbi 6.0-standen…

 Seminar6

Mellem indlæggene var der lidt godt til ganen i DAC's boghandel/showroom.

 Seminar2

Konsulent Pernille Gaustad fra TL Consulting i dialog med vinderen af en gratis 2 timers workshop.

Seminar3

Alessandra Panicelli med Michael Lumholt fra Ticra - en af TimeLogs mangeårige kunder.

Seminar4

Pernille Gaustad og Thomas Gudmandsen - TimeLogs erfarne konsulentteam i TL Consulting.

Seminar5

Søren Lund byder velkommen til 90 kunder i Dansk Arkitektur Center, tirsdag den 19. november 2013

Og vinderen er…

TimeLogs konsulent-team, TL Consulting, var også på talerstolen i form af både Pernille Gaustad, der gennemgik tips og tricks til systemet og Thomas Gudmandsen, der fortalte om TimeLog Excellence – et framework, der hjælper kunderne med at forbedre bundlinje ved hjælp af procesoptimering. Til seminaret sad der under alle stolene præmiekuponer med rabat til en workshop hos TL Consulting, og for en enkelt heldig deltager, stoppede det ikke der. Her var præmien en gratis 4-timers workshop hos TL Consulting – noget der ud fra billedet at dømme faldt i god jord:

  Vinderen

Alessandra Pannicelli

Alessandra Pannicelli
 
Tidsregistrering i Excel