Udvidelse til e-conomic integrationen | TimeLog Project

Udvidelse til e-conomic integrationen

Integrationen til Navision og Axapta kan det allerede. Nu kan I også se e-conomic fakturanumre direkte i TimeLog Project med den nye opdatering af integrationen, der er på gaden fra denne uge.

Når I vil søge fakturaer frem i TimeLog Project, bruger I funktionen Søg efter faktura, og herfra kan I nu søge på specifikke fakturanumre fra e-conomic.

Udvidelsen til integrationen rummer en ny funktion, der også findes til TimeLogs integration til både Navision og Axapta, og er bygget på dennes funktionalitet. Nu tilbyder vi den ligeledes til de kunder, der har købt e-conomic integrationen til TimeLog Project.

Den ekstra funktion virker ved at hente fakturadata i e-conomic og læse dem ind i TimeLog Project helt automatisk, når de søges frem. Når I kan søge e-conomic-fakturaer ud i TimeLog Project bliver det nemmere for især projektledere at kommunikere med kunder, som ringer ind med spørgsmål til en faktura. Kunden vil sidde med fakturanummeret fra e-conomic og nu kan projektlederen hurtigt søge ud, hvad fakturaen omhandler. Det sparer tid og forbedrer dermed kommunikationen med kunderne.

Ekstra: Ny ignorér-knap til gamle ikke-overførte fakturaer

Det er nu muligt at markere, hvilke fakturaer som ikke skal overføres til e-conomic, og dermed ignoreres i interfacet Overfør fakturaer til e-conomic. Det kan være, I har en masse ældre fakturaer, som allerede er manuelt oprettet i e-conomic. Ved at ignorere disse, behøver I ikke længere at tage stilling til dem hver gang. Det gør hele processen med overførsel af fakturaer hurtigere og nemmere.

  Tidsregistrering i Excel