Deltag i konkurrencen om Process Excellence hos Gluu A/S

Deltag i kapløbet mod stærke processer!

Kan I hurtigt ændre én af jeres forretningsprocesser og arbejde efter den? Så har I chancen for at vinde præmier for mere end 100.000 kroner!

Processer, der er strømlinede og ensartede kan skabe vinderhold – og resultaterne følger derefter.

Derfor inviteres I til at deltage i konkurrencen om at skabe de mest ensartede resultater hurtigst i Proces Excellence Race og vinde serviceydelser for mere end 100.000 kroner!

En virksomhed uden roller og forretningsprocesser er lidt som et miniput hold i fodbold, hvor alle løber efter bolden på samme tid. Derfor inviteres I til at deltage i konkurrencen om at skabe fælles fodslag i Proces Excellence Race og vinde præmier for mere end 100.000 kroner!

Proces Excellence

Skab resultater og kom med i finalen

De virksomheder, der kan introducere fælles måder at arbejde på både hurtigt og effektivt, bliver en del af morgendagens vindere. For konkurrencen handler ikke om at skabe den mest perfekte forretningsproces – det handler frem for alt om at få så mange mennesker som muligt samlet om at udføre en helt almindelig proces både hurtigt og effektivt og skabe resultater med det.

Succes opstår, når alle løfter i flok

Derfor inviterer vi vores kunder til at deltage i kapløbet om Process Excellence. Initiativtager på konkurrencen er TimeLogs flerårige forretnings- og samarbejdspartner Gluu, der udlodder en lang række af virksomhedens ydelser gratis til de virksomheder, der kan samle teams om én fælles proces og høste resultater af den.

Hvordan gør I?

I løbet af fire måneder fra nu af, skal 80% af de ansatte bruge 1-5 forretningsprocesser efter jeres valg. Målet er ikke kun at følge dem, men også opdatere dem og forbedre dem, så der lidt efter lidt vil kunne ses resultater af de nye processer. Ved at bruge Gluu’s eget produkt som social platform til at håndtere forretningsprocesser vil I få mulighed for at ændre på processerne, så de passer præcis til jeres behov.

De virksomheder, der lykkes vil have en god chance for at vinde konkurrencen – og i hvert fald have startet en ongoing proces med at forbedre og optimere deres processer.

Start den 7. marts

Deadline for tilmelding til Proces Excellence er fredag den 28. februar 2014 kl. 12:00.

Når I har oprettet en gratis konto, kan I arbejde med konkurrencens processer indtil slutningen af maj. I løbet af den første uge af juni, vil dommerne udvælge den/de virksomheder, der har klaret sig bedst i konkurrencen.

TimeLog er med i jurypanelet

Med i juryen sidder bl.a. TimeLogs direktør, Søren Lund, der har over 1000 implementeringer af forretningsløsninger bag sig. Sammen med den øvrige skare af dommere, vil en til flere vindere blive udvalgt. Den virksomhed, der har skabt de mest sammenhængende resultater, vil udnævnt til vinder af konkurrencen.

Deltag i konkurrencen

Det er gratis at deltage.
 
Tidsregistrering i Excel