Kompentent og erfaren ny salgschef hos TimeLog

Velkommen til TimeLogs nye salgschef

TimeLog har netop ansat en ny salgschef med stor erfaring inden for IT- og konsulentbranchen.

Vores nye salgschef hedder Claus Hornshøj og er oprindelig uddannet inden for Business Administration. Claus kommer fra en stilling som salgsdirektør i pension- og forsikringsselskabet Aon Hewitt, men kan fra den 1. april 2014 kalde sig for Head of Sales i TimeLog A/S.  

Et job i en IT-virksomhed er dog ikke helt uvant for Claus. Han har tidligere været ansvarlig for salg og konsulentarbejde inden for Navision-verdenen samt hos Bluegarden. Dette har givet Claus et indgående kendskab til den branche TimeLog befinder sig i, og vi ser derfor frem til, at Claus bliver en del af TimeLogs salgs- og ledelsesteam.

Vi byder Claus velkommen i teamet!

Claus Hornshøj

Claus Hornshøj
  Tidsregistrering i Excel