Ny udvidelse af standardintegrationen til Microsoft Dynamics NAV / AX

Ny udvidelse af standardintegrationen til Microsoft Dynamics NAV / AX

Vi har igen udvidet vores standardintegrationer til MS Dyn NAV og MS Dyn AX. Med udvidelsen er der adgang til endnu flere integrationspunkter, som gør koblingen mellem de to systemer enklere at administrere og brugeroplevelsen bedre.

Med de nye integrationspunkter understøttes de virksomheder som har MS DYN Nav, og hvor man ønsker at kunder, projekter, faser (opgaver), medarbejdere, afdelinger og projektudgifter kun må oprettes her, hvorfra de automatisk overføres til TimeLog Project. I TimeLog Project eller i MS Dyn NAV tilknyttes ressourcer / medarbejdere til projekterne og der registreres tid. Tidsregistreringerne overføres efter godkendelse af leder og eventuelt projektleder til de rette konti i økonomisystemet. Dette integrationsscenarie er typisk anvendeligt i større organisationer, som skal bruge timeregistrering til omkostningsfordeling og hvor der er mange brugere på løsningen fordelt på mange organisatoriske enheder.

De nye muligheder ændrer ikke ved de eksisterende mere simple NAV / AX / e-conomic integrationer målrettet de udfakturerende virksomheder, og som alene indeholder synkronisering af kundearkiverne på de to systemer samt overførsel af fakturakladder fra TimeLog Project til økonomisystemet.

Udvidelser er allerede nu tilgængelige.

Kontakt vore implementeringskonsulenter her, hvis du er interesseret I at høre mere.

 
Tidsregistrering i Excel