TimeLog vækster grundet kunde- og servicefokus.

Solidt 1. kvartal sætter fut på vækstplanerne i TimeLog

TimeLog oplevede i første kvartal 2014 en vækst på 10% i forhold til sidste år i samme periode. Dette har givet en solid start på 2014 – og stærke tal til at gå årets udfordringer i møde.

Omsætningen er steget med 10% i forhold til samme periode sidste år, mens overskudsgraden (EBIT) er på 13%. ”Vi glæder os meget over de flotte resultater, som viser, at et stærkt kunde- og servicefokus kunder også giver en god bundlinje”, lyder det fra TimeLogs direktør, Søren Lund om resultatet.

Vækst i antallet af brugere

Dertil er væksten i antallet brugere hos kunderne et klart signal om, at tiden med stramme budgetter og finanskriser er ved at være overstået. Fra 1. kvartal 2013 til 1. kvartal i 2014 steg antallet af brugere med over 20% til godt 15.000, som dagligt er på systemet i dag.
”Der er ingen tvivl om, at selvom økonomien i Danmark og resten af verden stadig balancerer på usikre ben, så er der optimisme at spore mange steder, hvilket direkte påvirker TimeLogs nøgletal positivt”, forklarer Søren Lund.

Klædt på til årets – og fremtidens - udfordringer

Den økonomiske styrke realiseres ikke i overskud men er en målrettet understøttelse for TimeLogs ambitiøse vækstplaner, som blandt andet indeholder et 100% redesign af TimeLog Project samt ansættelser i såvel salg, kundeservice og udvikling i de kommende måneder. Dette skal til for at sikre en kontinuerlig vækst også i 2015 og 2016.
”Processen med at re-designe TimeLog Project er en stor investering, som vi venter os meget af. Den har været under forberedelse i 3 år – og nu er den endelig ved at være klar i den første af flere releases. Planen er at frigive første version i beta efter sommeren og have løsningen fuldt udrullet i slutningen af 2014.”, slutter direktøren.

 
Tidsregistrering i Excel