TimeLog søger nye medarbejdere til et stærkt TimeLog team

TimeLog udvider

TimeLog udvider i 2014 medarbejderskaren med 20%. Vi søger særligt medarbejdere med talent for salg, markedsføring og administration.

I TimeLog er der gang i væksten og interessen for vores produkter og services er stor både lokalt og internationalt. Vi er derfor i fuld gang med at udvide TimeLog teamet med nye og stærke kræfter. Udover en udvidelse af det danske og svenske salgskontor med nye sælgere, vil vi i 2014 ansætte jævnt inden for områderne support, udvikling og backoffice.  

De nye medarbejdere skal dels være med til at udvikle og styrke TimeLogs strategiske position som markedsleder i et særdeles konkurrencepræget dansk marked og samtidig styrke den internationale satsning - særligt mod det svenske marked, hvor vi forventer at nå 100 kunder i efteråret 2014.

Med den nyligt ansatte salgschef Claus Hornshøj som omdrejningspunkt, forventer vi i løbet af 2014 at fordoble salgssalgsstyrken fra 4 til 8. Udvidelsen skal sikre, at vi også i 2015 kan imødekommende den store interesse, som private såvel som offentlige kunder viser vores onlineløsninger og services.

Er du interesseret i den pt. opslåede stilling som Business Consultant, så klik her for at læse mere om stillingsopslaget.

Vi er dog altid på udkik efter dedikerede og engagerede medarbejdere, som kan tilføre TimeLog nye kompetencer. Følg med i TimeLogs jobsektion her eller send allerede nu din motiverede ansøgning til info@timelog.dk, hvor du fortæller os, hvad du kan tilføre vores virksomhed.