Mød TimeLog på ledelseskonference

Mød os på konferencen "Ledelse der styrker 2014"

Lederkonferencen er til dig hvor lederskab, kommunikation, udnyttelse af tid og ressourcer har første prioritet, når du træder ind af døren på din arbejdsplads.

Ingeniørforeningen IDA har fredag d. 3. oktober arrangeret en konference med fokus på de nyeste tendenser inden for ledelse, projektledelse og ledelsesværktøjer - og vi er med.

Med oplæg fra nogle af branchens førende eksperter inden for ledelse, gives der indspark til, hvordan virksomheder anno 2014 kan styrkes via ledelse med fokus på udvikling og faglighed. Dette igennem høj grad af lederskab, kommunikation og brug af strategiske værktøjer. 

Vind 1 års gratis brug af TimeLog Project

Slå et smut forbi vores stand til en uformel snak og lidt sunde snacks – og lad os fortælle hvordan TimeLog Project kan gøre en forskel for din virksomhed – og hjælpe til at I træffer de rigtige beslutninger i ledelsen.

Er du ikke allerede kunde hos TimeLog, så kom og vær med i konkurrencen om 1 års gratis brug af TimeLog Projekt for hele virksomheden og mærk selv, hvordan tidsregistrering, projekt -& ressourcestyring kan styrke din virksomhed.

Få gode råd til eksekvering i dagligdagen

TimeLog´s Head of sales, Claus Hornshøj, er en af de mange indlægsholdere. Han vil på dagen give 5 gode råd til eksekvering af virksomhedens strategi. For hvem kender ikke til, at det er svært at få eksekveret på den langsigtede strategi? At strategien er besluttet og organisationen er orienteret. Men… når der skal høstes resultater, oplever man, at ikke alle har arbejdet i samme og rigtige retning. Resultatet kan ikke misforstås, det er manglende og langsom eksekvering. Lyder det bekendt?

Mød også én af TimeLog´s kunder. Allan Rennebo Jepsen, Principal Project Manager, fra ProActive A/S kommer og fortæller, hvordan de har brugt tidsregistrering som et strategisk ledelsesværktøj til at levere agile projekter. Deres strategiske fokus betyder, at tidsregistrering og fakturering i dag sker tæt på de daglige beslutninger og helt ud i de enkelte teams.

Så fortvivl ikke, men agér. Kom og hør om et af de strategiske ledelsesværktøjer som kan sikre, at hele organisationen får prioriteret indsats og tid, så I kommer i mål – og din hverdag som leder vil se anderledes ud!

Læs mere om programmet her.

Maya Lander Gornitzka

Maya Lander Gornitzka

Tid og sted

Fredag 3. oktober kl. 9-18

Ingeniørhuset København
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Indlæg

Kl. 09.15 ProActive
Kl. 14.05 TimeLog

Begge indlæg foregår
i lokale 104.

 
Tidsregistrering i Excel