Brugervenlighed og design i fokus

Læs alt om det nye TimeLog Project

Version 6.0 baner vejen for en helt ny brugeroplevelse i TimeLog Project.

Design og funktionalitet er fuldstændig nytænkt med ny rettighedsstyring, ny systemadministration, ny rapportsektion og et nyt medarbejdermodul, hvor sikkerheden og integrationsmulighederne er i højsædet.

Nøgleordene for denne release har været brugervenlighed og mobilitet. Vores mere end 15.000 brugere skal have en god oplevelse i deres daglige brug, og vi har derfor introduceret favoritter, egne work-flows, detaljeret hjælp til hver side i systemet og meget mere. 

Vi har samlet alle nyhederne i dokumentet What’s New 6.0, så al information er samlet ét sted.

Har I lyst til en introduktion til vores nye design, så bestil en online præsentation og få et indblik i de nye muligheder.  

  Tidsregistrering i Excel