TimeLog har åbnet kontor i Holland

TimeLog har åbnet kontor i Holland

TimeLog åbnede i august i år kontor i Amsterdam og glæder sig til, at et nyt udenlandseventyr kan begynde.

I 2012 valgte TimeLog at åbne kontor i den svenske hovedstad. Vi havde behov for at komme tættere på vores kunder i Mellem- og Nordsverige og så samtidig en stigende efterspørgsel efter vore forretningsløsninger til små og mellemstore konsulentvirksomheder.

Efter tre år i Stockholm, 100 nye kunder, etablerede integrationer til svenske finans- og lønsystemer og et veletableret kontor, er vi nu klar til at tage det næste skridt.

Med støtte fra udenrigsministeriet og den danske ambassade i Haag har vi derfor åbnet salgskontor i Amsterdam. Holland er et marked, som vi venter os meget af. For mange danske eksportvirksomheder ville det være mere naturligt at kigge på Norge eller Tyskland, men for os er Holland det perfekte valg, da der er mange konsulentvirksomheder i landet med en international tilgang til det at købe forretningsløsninger. 

Med udgangspunkt i vore 25 eksisterende kunder i Holland og Belgien er det planen, at vi inden for de kommende to år skal have 75 nye TimeLog-kunder med om bord, samt at styrke vores tilknytning og vækstmuligheder i dette, for os, vigtige marked.

Kontoret tæt på lufthavnen Schiphol og beliggende i Amsterdam West er valgt efter nøje analyser, og ankomsten i Holland har i det hele taget været grundigt forberedt. Markedsføringsmateriale og produktet er nu oversat til hollandsk, der er udviklet en integration til Exact Online, som er en væsentlig økonomisystemleverandør på det hollandske marked.

Jeg er overbevist om, at det vil lykkes os at få en solid andel af det hollandske marked! Ellers havde vi ikke kastet os ud i den for en virksomhed af TimeLogs størrelse relativt store investering, det er at starte op et nyt sted.  

  Tidsregistrering i Excel