Hvordan sletter man kunder med projekter på?

Hvordan sletter man kunder med projekter på?

Vi får ofte spørgsmålet, hvordan man sletter en kunde, når der er oprettet projekter på den.

Det er der to løsninger på:

  1. Alle tidsregistreringer på projekterne tilknyttet kunderne flyttes over på et andet projekt og projekterne slettes herefter. Hvis der er faktureret på projekterne, skal der laves en kreditnota per projekt.

  2. Der kan laves en kundestatus som fx hedder "inaktive kunder/slettes" og så tilknyttes den til de kunder, som I ikke vil have længere. I skal så vælge under kundestatus, at man ikke kan lave projekter på disse, så de ikke dukker op i jeres valgmenuer. Et tip vil være at sætte XX foran navnet, fx XXTimeLog A/S, da de så ikke kommer frem, når I bruger Supersøgeren. I vil stadig kunne søge dem frem sammen med %-tegnet i supersøgeren og i søgefunktionen under Søg kunder.

Den sidste metode bruger vi selv i TimeLog, og det fungerer rigtigt godt for os.

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel