Læs om flere mindre produktforbedringer

Flere produktnyheder, der kan gøre din dag lidt bedre!

Der er blevet lavet en del mindre forbedringer i produktet, som du eller nogle af dine kollegaer vil have gavn af at kende til.

 • Fakturering: totallinje på fakturaspecifikationen 
  Flere har ønsket en totallinje på fakturaspecifikationen, når den vises i PDF. Vi har nu tilføjet en total per fakturalinje over fakturalinje-totalerne, som vises, når du printer den som PDF.
 • Lønstyring: Medarbejder ID på fraværsspecifikationen
  Bruger du rapporten Fraværsspecifikation (alle medarbejdere) og skal matche data med dit lønsystem, har du brug for at kunne se medarbejdernes ID. Vi har nu udvidet denne rapport med kolonnen Medarbejder ID både i den almindelige visning af rapporten, og hvis du eksporterer den til fx Excel.

Fraværsspecifikation

 • Logændringer på kundekortet (og i TimeLog CRM)
  Hvis du gerne vil følge med i, hvem der laver ændringer i data i systemet og har brug for log-info som dato for oprettelse, oprettet af, ændringsdato og ændret af, så er det nu muligt at få disse informationer med ud i eksport af data. Disse oplysninger kommer med i eksport af kunder, kontaktpersoner, opgaver (del af TimeLog CRM) og salgsmuligheder (del af TimeLog CRM).

undefined

 undefined

 • Udvidelse af KPI-rapporten
  Du kan nu vælge, om du vil se differencen mellem budget og realiseret – både på medarbejder- og virksomhedsniveau. Under visningsmuligheder angiver du om du vil se tallene som registreret eller estimeret værdi, og hvorvidt du vil sammenligne med budgettet for at få differencen. Dermed kan du hurtigt på overblik over, om I over- eller underperformer ift. budget.

Budget - ansatte

undefined

Farooq Rashid

Farooq Rashid
  Tidsregistrering i Excel