Bruger du supersøgeren i dit daglige arbejde?

Bruger du supersøgeren i dit daglige arbejde?

Vil du også spare du tid og klik, hvis du er i tvivl om, hvor du finder den information, som du søger?

Supersøgeren er søgefeltet, der ligger til højre for enden af menuen og har genvejstast F2, som er valgt som standard. Det kan du ændre til en anden værdi under Personlige indstillinger i din personlige menu oppe i højre hjørne. Vi har forbedret Supersøgeren, så du kan søge på kunder, kontaktpersoner, projekter, fakturaer, medarbejdere og supportsager.

Trykker du på handlingsmenuen i Supersøgeren, kan du vælge om du vil søge i ét eller flere områder i systemet. Vælger du ikke noget, vil der blive søgt i hele systemet, og resultaterne vil blive grupperet efter område.

Bruger du procenttegnet %, kan du præcisere din søgning yderligere. Hvis du fx har en kontaktperson der hedder Camilla, og du ikke kan huske om det er med C eller K, kan du skrive %amilla i søgefeltet og alle kontraktpersoner der har amilla i enten for- eller efternavn bliver vist. På samme måde kan du søge efter dele af et projektnavn eller et efternavn i Supersøgeren.

undefined

Maiken Blok

Maiken Blok
Maiken Blok
Customer support and Language localisation
  Tidsregistrering i Excel