Bogholderen kan nu vedligeholde regnskabsperioder

Få et bedre arbejdsflow med nem håndtering af regnskabsperioder

Vedligeholdelse af regnskabsperioder kan nu flyttes fra systemadministratoren til bogholderen og sikre et bedre flow i jeres regnskabsføring.

Bogholderen behøver ikke længere at kontakte systemadministratoren for at få oprettet eller redigeret regnskabsperioder.

Tidligere var systemadministratoren alene ansvarlig for at oprette og vedligeholde regnskabsperioder i systemadministrationen. For at gøre hverdagen nemmere for jer er administrationen af regnskabsperioder nu gjort tilgængelig for bogholderen.

Med den nye ændring skal systemadministratoren kun oprette regnskabsperioderne i systemadministrationen, hvor det nu er muligt at oprette, redigere og slette regnskabsperioder. I kan også vælge om regnskabsperioderne skal oprettes manuelt eller automatisk.

 

Vær opmærksom på, at adgangen til regnskabsperioder skal gives på en rolle ved at markere Regnskabsperioder under området Fakturaer i rolleadministrationen og under Systemadministrationssider, hvis bogholderen skal kunne lave tilpasninger der.

Selve vedligeholdelsen er flyttet ud i menuen Fakturaer -> Regnskabsperioder, og ansvaret for at lukke regnskabsperioder kan uddelegeres/overdrages til bogholderen.

 

Siden for regnskabsperioder kan filtreres efter årstal og alle forudgående regnskabsperioder vises også.

Ud for hver regnskabsperiode vises to flueben. Hvis de er grå, betyder det, at perioderne ikke er lukkede. Hvis de er grønne, betyder det, at de er lukkede. En regnskabsperiode lukkes ved at trykke på fluebenet og bekræfte at perioden skal lukkes.

Kommende events

Vi afholder løbende events for, at du kan få opdateret din viden eller lære nye funktioner at bruge i TimeLog.

 
Tidsregistrering i Excel